- Berichten
- 12.056
Zoals er een aantal dingen is dat je van restjes pulled pork kunt maken, zo heeft brisket ook zoiets, burnt ends. Het waren de afsnijdsels van de brisket die niet verkoopbaar waren in een restaurant, de mensen willen lange plakken en niet de kontjes. Die afsnijdsels werden dan in blokjes gesneden, even door de barbecuesaus gehaald en in een bakje weer in de smoker gezet totdat ze aan de buitenkant bijna zwart waren, vandaar de naam.
De burnt ends werden dan in een schaaltje op de toonbank gezet en als je dan je bestelling ging plaatsen mocht je er ??n pakken.
Op een gegeven ogenblik werden ze zo populair dat de restaurants speciaal briskets gingen bereiden om er burnt ends van te maken.
Ik had meer dan genoeg brisket van mijn laatste sessie, dus ik heb vandaag maar even een portie gemaakt. Erg lekker moet ik zeggen
De burnt ends werden dan in een schaaltje op de toonbank gezet en als je dan je bestelling ging plaatsen mocht je er ??n pakken.
Op een gegeven ogenblik werden ze zo populair dat de restaurants speciaal briskets gingen bereiden om er burnt ends van te maken.
Ik had meer dan genoeg brisket van mijn laatste sessie, dus ik heb vandaag maar even een portie gemaakt. Erg lekker moet ik zeggen



