- Berichten
- 1.148
Goedenavond, na een heerlijk middagje prutsen heb ik mijn 1e burnt ends in elkaar geflantst.
Buikspek van de Sligro en stappenplan van Noskos gevolgd.
Ipv lichtbruine basterdsuiker heb ik kokos rietsuiker gebruikt (ik wist ook niet dat het bestond maar dit hadden we blijkbaar nog in de kast staan.
Spek in stukken gesneden en rub erop.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Daarna op de treager 121graden en 3 uur op het rooster (van 12 tot 14.45 , want 15.00 moeat Max van start)
2 uurtjes vanaf 15.00 in een bakje met de honing, suiker en roomboter (precies hoe lang de race duurt
)
De race liep iets uit dus langer dan 2uur in het bakje met aluminiumfolie.
Daarna schoon bakje en bbq saus
Typisch gevalletje van: operatie geslaagd, patiënt overleden.
Hoewel ik de smaak super vond, zaten er aardig harde drogere stukken tussen.. ik zal iets fout hebben gedaan, maar wat. Toch temperatuur wat te hoog? In fase 3 iets temp verhoogd namelijk omdat ik nog een biefstuk wilde bakken. Misschien verkeerde zuinigheid geweest.
P.s. nog wat biefstuk porn kado met verse patat.
Biefstuk gehaald bij turkse slager, nog even slaan met hamertje meneer? Ja sla de biefstuk maar met hamertje. (Geeft dat nou werkelijk voordeel aan de smaak?)
Fijne avond
Buikspek van de Sligro en stappenplan van Noskos gevolgd.
Ipv lichtbruine basterdsuiker heb ik kokos rietsuiker gebruikt (ik wist ook niet dat het bestond maar dit hadden we blijkbaar nog in de kast staan.
Spek in stukken gesneden en rub erop.


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Daarna op de treager 121graden en 3 uur op het rooster (van 12 tot 14.45 , want 15.00 moeat Max van start)
2 uurtjes vanaf 15.00 in een bakje met de honing, suiker en roomboter (precies hoe lang de race duurt




De race liep iets uit dus langer dan 2uur in het bakje met aluminiumfolie.
Daarna schoon bakje en bbq saus


Typisch gevalletje van: operatie geslaagd, patiënt overleden.
Hoewel ik de smaak super vond, zaten er aardig harde drogere stukken tussen.. ik zal iets fout hebben gedaan, maar wat. Toch temperatuur wat te hoog? In fase 3 iets temp verhoogd namelijk omdat ik nog een biefstuk wilde bakken. Misschien verkeerde zuinigheid geweest.
P.s. nog wat biefstuk porn kado met verse patat.
Biefstuk gehaald bij turkse slager, nog even slaan met hamertje meneer? Ja sla de biefstuk maar met hamertje. (Geeft dat nou werkelijk voordeel aan de smaak?)
Fijne avond




Laatst bewerkt: