- Berichten
- 2.982
Niet geheel onverwachts, maar daarom niet minder gewenst kreeg ik tegen het weekend bezoek wat aan kwam zetten met Dry-aged burgers en Guanciale.
Uiteraard hadden we geen nee gezegd, dus daarom deze heerlijke foto's.
Eerst de guanciale krokant gebakken, daarna de burgers direct boven het vuur. Even indirect door laten garen en daarna het broodje maken.
De uitjes en broodjes had ik binnen tijdens de F1 al gebakken, dus konden snel aan tafel.
Wat een genot is dat toch guanciale en Dry-aged....zware smaken, maar goede combi


Uiteraard hadden we geen nee gezegd, dus daarom deze heerlijke foto's.
Eerst de guanciale krokant gebakken, daarna de burgers direct boven het vuur. Even indirect door laten garen en daarna het broodje maken.
De uitjes en broodjes had ik binnen tijdens de F1 al gebakken, dus konden snel aan tafel.
Wat een genot is dat toch guanciale en Dry-aged....zware smaken, maar goede combi


