BasBQ
Beef en Steak

Burgertime Dry-aged

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.851
Niet geheel onverwachts, maar daarom niet minder gewenst kreeg ik tegen het weekend bezoek wat aan kwam zetten met Dry-aged burgers en Guanciale.
Uiteraard hadden we geen nee gezegd, dus daarom deze heerlijke foto's.

Eerst de guanciale krokant gebakken, daarna de burgers direct boven het vuur. Even indirect door laten garen en daarna het broodje maken.
De uitjes en broodjes had ik binnen tijdens de F1 al gebakken, dus konden snel aan tafel.

Wat een genot is dat toch guanciale en Dry-aged....zware smaken, maar goede combi 😋😋😋

20230709_173642.jpg


20230709_173732.jpg


20230709_174403.jpg


20230709_174513.jpg


20230709_180518.jpg
 
Lekker man
Dat bezoek moet goed volk geweest zijn
 
Wanneer mogen wij op bezoek komen? ;) Zo wil ik ook wel ontvangen worden.
 
Ziet er erg goed uit!

Die guanchiale lijkt me een erg lekkere toevoeging. 😋
 
Ziet er heerlijk uit. Guanciale is het vlees voor de pasta carbonara.
 
Terug
Bovenaan Onderaan