- Berichten
- 446
Vandaag mooi weer, in ieder geval tot ik de Q aan stak.
Avondeten was al naar binnen, dus hapjes stonden op de planning.
Zoals altijd even de todo-list bekijken en een selectie van 2 voor vanavond.
Buldak & nog meer kaas..
Buldak recept van Noskos, lekker pittig kippie.
Daarbij nog een kaasplankje en omdat het dan toch Halloween is en ik het zonde vond de pitten weg te gooien, nog een geroosterd pompoenpitje voor erbij.
Als eerst de pompoenpitten, even ontdoen van het vruchtvlees en afspoelen.
Vervolgens koken, afdrogen en in mijn geval wat 5-spices eroverheen.
Skillet op de Q en roosteren maar! Taai zijn ze niet te vreten maar bij voldoende temperatuur werden ze steeds smaakvoller
Dan een plankje. 2 kaasjes gekocht. 1tje camembert-achtig en een geitenkaas.
Vijgenchutney met wat wijn erover en tijm. Tja, dat was het eigenlijk al
En zie daar, op de laatste foto een preview van de Buldak.
Recept van Noskos redelijk netjes gevolgd.
En dan hebben we natuurlijk de fotowedstrijd nog. Ook niet mijn favoriete thema deze maand, maar met vandaag een pittig gerechtje en met mn zoon lekker pompoen gesneden een omweg gevonden om toch mee te doen
Avondeten was al naar binnen, dus hapjes stonden op de planning.
Zoals altijd even de todo-list bekijken en een selectie van 2 voor vanavond.
Buldak & nog meer kaas..
Buldak recept van Noskos, lekker pittig kippie.
Daarbij nog een kaasplankje en omdat het dan toch Halloween is en ik het zonde vond de pitten weg te gooien, nog een geroosterd pompoenpitje voor erbij.
Als eerst de pompoenpitten, even ontdoen van het vruchtvlees en afspoelen.
Vervolgens koken, afdrogen en in mijn geval wat 5-spices eroverheen.
Skillet op de Q en roosteren maar! Taai zijn ze niet te vreten maar bij voldoende temperatuur werden ze steeds smaakvoller

Dan een plankje. 2 kaasjes gekocht. 1tje camembert-achtig en een geitenkaas.
Vijgenchutney met wat wijn erover en tijm. Tja, dat was het eigenlijk al

En zie daar, op de laatste foto een preview van de Buldak.
Recept van Noskos redelijk netjes gevolgd.
En dan hebben we natuurlijk de fotowedstrijd nog. Ook niet mijn favoriete thema deze maand, maar met vandaag een pittig gerechtje en met mn zoon lekker pompoen gesneden een omweg gevonden om toch mee te doen
