Beef en Steak

Buikspek

 
 

Jackass123

Kooltjesharker
Berichten
126
Sinds 8 januari staat de Primo op zijn plaats, BBQ nr.10 is een feit.
Eerst Kip in bacon gemaakt, daarna even een buikspekje gebakken.

Buikspek zonder zwoerd c.a. 1,2 kg eerst 2 dagen in een marinade, lekker makkelijk, gewoon uit de winkel.
Op hoog vuur aan beide zijden op de kolen, en indirect gegaard tot 80?C. bij een dome temperatuur van 180?C.
Smaak is geweldig.

Hier de foto's
IMG_1626_zps2e175009.jpg


de gebruikte marinade:
IMG_1368_zps35637686.jpg
 
Gewoon heerlijk, dun snijden, lekker oppeuzelen, ja hoor, kwijl.....
 
Lekkerrr dit lust ik wel!! :P
 
lekker hoor
 
Heb je bericht even verplaatst, het recepten deel is voor..... recepten ;)

Wat je buispek betreft, ja heerlijk!!
 
hier mag je me voor wakker maken ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan