- Berichten
- 543
Zojuist gestart met het buikspek wat morgen als tussen hapje op het menu staat.
Recept van J.Casteel.
Knoflook-peper-zeezout-jeneverbessen en tijm.
Zojuist spek (1kg) ingesneden en gekruid. Nu een avond/nacht de koelkast in. Morgen rond 1600 beginnen, dus een uurtje of 10 de bbq op.
Morgen weer verder met dit topic.
Ook zal er dan 1 gestart worden van de 1.5kg zware varkensrack naar recept van Beef en Steak.
http://www.beefensteak.nl/nl/recept-varkensrack-met-broodkruim-en-peterselie.html
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Recept van J.Casteel.
Knoflook-peper-zeezout-jeneverbessen en tijm.
Zojuist spek (1kg) ingesneden en gekruid. Nu een avond/nacht de koelkast in. Morgen rond 1600 beginnen, dus een uurtje of 10 de bbq op.
Morgen weer verder met dit topic.
Ook zal er dan 1 gestart worden van de 1.5kg zware varkensrack naar recept van Beef en Steak.
http://www.beefensteak.nl/nl/recept-varkensrack-met-broodkruim-en-peterselie.html

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk