BasBQ
Beef en Steak

Buikspek zonder huid

TechNiels

Sprokkelaar
Berichten
38
Hallo,

Ik had een mooi stuk vlees meegenomen bij Hanos, maar toen ik thuis kwam zag ik dat een buikspek van 2 kilo had zonder huid...
Daar kan ik geen panchetta van van maken wat wel de bedoeling was.

Weet iemand een goed recept om iets lekker mals te maken?

Alvast bedankt.
 
Plukspek of burnt ends van maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Brecht zei:
Plukspek of burnt ends van maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

Pulled pork, dat ik daar nog niet aan had gedacht... :-/
 
Plukspek, burnt ends, zeeuws en walchers spek en bacon. Dan is die 2 kilo zo op.
 
Mmmmm. Walchers gilde spek op de smoker.
Alleen die geur al  :p
Heerlijk!
 
Ridevi71 zei:
Mmmmm. Walchers gilde spek op de smoker.
Alleen die geur al  :p
Heerlijk!

Je hebt gelijk, jammer dat er nog steeds geen geur p.c. is. :D
 
Een pc met proevertjes zou nog beter zijn  :D
 
Ridevi71 zei:
Hans zei:
Ridevi71 zei:
Mmmmm. Walchers gilde spek op de smoker.
Alleen die geur al  :p
Heerlijk!

Je hebt gelijk, jammer dat er nog steeds geen geur p.c. is. :D

Soms is dat wel weer prettig  :))

Da's ook wel weer waar, geurknop moet wel uit te schakelen zijn.
Maar om even op het topic terug te komen, Walchers gilde spek is i.d.d. een heerlijk stukje spek.

JQ83RA5l.jpg
 
Volgens mij heb je voor het echte Zeeuwse spek wel huid nodig toch?
Dat ik dat ook moet vragen als (vroegere) Zeeuw  :-O
 
Terug
Bovenaan Onderaan