- Berichten
- 55
Na een aantal nachtjes erover te hebben geslapen (wakker gelegen
) had ik toch de knoop doorgehakt en de Spit on Fire gekocht.
Vandaag was de ontmaagding! Had het buikspek gister in een marinade gelegd van saus guru royal umami en shaoxing rijstwijn.
Vandaag in stukken 8 gesneden en op het spit gedaan. Lekker low en slow, kerntemperatuur was 75 graden na ongeveer 4 uur op 120 graden. Het laatste half uur ingelakt met de ingekookte marinade en de temperatuur wat opgekrikt.
Man man man wat gaaf om met zo'n spit te werken! Ben alvast aan het bedenken wat het volgende gerecht wordt


Vandaag was de ontmaagding! Had het buikspek gister in een marinade gelegd van saus guru royal umami en shaoxing rijstwijn.
Vandaag in stukken 8 gesneden en op het spit gedaan. Lekker low en slow, kerntemperatuur was 75 graden na ongeveer 4 uur op 120 graden. Het laatste half uur ingelakt met de ingekookte marinade en de temperatuur wat opgekrikt.
Man man man wat gaaf om met zo'n spit te werken! Ben alvast aan het bedenken wat het volgende gerecht wordt

