Moeders de vrouw kwam vandaag met een leuk stukje vlees thuis. 3.7 kilo buikspek met zwoerd.
Uiteraard al wat recepten opgezocht, maar kom er teveel tegen zonder zwoerd.
Zou ik zonde vinden van zo'n mooi stukje vlees.
Mijn idee was om stukken van 500gr te snijden en deze 48h op verschillende manieren te marineren. Geen suikers erop en dan uur of 8 low en slow.
Daarna nog even snel of hete kolen om de zwoerd knapperig te krijgen.
Wat zouden de heren en dames er mee doen? Tips zijn altijd welkom.
Uiteraard al wat recepten opgezocht, maar kom er teveel tegen zonder zwoerd.
Zou ik zonde vinden van zo'n mooi stukje vlees.
Mijn idee was om stukken van 500gr te snijden en deze 48h op verschillende manieren te marineren. Geen suikers erop en dan uur of 8 low en slow.
Daarna nog even snel of hete kolen om de zwoerd knapperig te krijgen.
Wat zouden de heren en dames er mee doen? Tips zijn altijd welkom.