BasBQ
Beef en Steak

Buikspek en ribbetjes met verschillende rubs

 
 

Robin

Sprokkelaar
Berichten
40
Gisteren samen met Rino wederom lekker de WSM aangeslingerd. Verschillende rubs gemaakt voor de buikspek en ribbetjes (niet allemaal op de foto). En lichtjes gerookt op de smoker hij 105 graden. Ondertussen een paar biertjes gedronken en de honden uitgelaten.
Eigenlijk was het allemaal lekker, de een wat pittiger dan de ander (maar daar houden wij wel van). Gewoon met een stokbroodje. Niets mis mee.

Omdat de WSM na vijf uur nog zo lekker aan de gang was, hebben we er nog 1,5 uur een kipje op blik op gezet. Altijd lekker voor komende week.

IMG_20210320_113905385.jpg

IMG_20210320_113901988.jpg
IMG_20210320_121429552_HDR.jpg
IMG_20210320_152707676_HDR.jpg
IMG_20210320_164328943.jpg


Het kipje dus tot slot, gewoon omdat het kon.
IMG-20210320-WA0010.jpg


IMG-20210320-WA0010.jpg
 
Rekje lekker vol gehad.

Is de kip wel echt op de Q gweest? 😱
 
Lekker vol inderdaad ;) weinig rooster over. Ziet er erg lekker uit!🔥👍
 
Dat Is een feestje geweest. Ziet er goed uit zeg
 
Vlees genoeg voor een weeshuis. Ziet er goed uit.
 
Mooi bordje! Een combinatie die eruit sprong? Hoe was de kip? Hij lijkt een beetje bleek 🙃
 
Rekje lekker vol gehad.

Is de kip wel echt op de Q gweest? 😱
Aan het einde was de brandstof op, dus ja, de kip was wat bleekjes. De kerntemp was uiteindelijk prima, maar de temperatuur was over het algemeen wat aan de lage kant.
 
Terug
Bovenaan Onderaan