- Berichten
- 40
Gisteren samen met Rino wederom lekker de WSM aangeslingerd. Verschillende rubs gemaakt voor de buikspek en ribbetjes (niet allemaal op de foto). En lichtjes gerookt op de smoker hij 105 graden. Ondertussen een paar biertjes gedronken en de honden uitgelaten.
Eigenlijk was het allemaal lekker, de een wat pittiger dan de ander (maar daar houden wij wel van). Gewoon met een stokbroodje. Niets mis mee.
Omdat de WSM na vijf uur nog zo lekker aan de gang was, hebben we er nog 1,5 uur een kipje op blik op gezet. Altijd lekker voor komende week.
Het kipje dus tot slot, gewoon omdat het kon.
Eigenlijk was het allemaal lekker, de een wat pittiger dan de ander (maar daar houden wij wel van). Gewoon met een stokbroodje. Niets mis mee.
Omdat de WSM na vijf uur nog zo lekker aan de gang was, hebben we er nog 1,5 uur een kipje op blik op gezet. Altijd lekker voor komende week.
Het kipje dus tot slot, gewoon omdat het kon.