BasBQ
Beef en Steak

Buikribs van de fornetto

 

Richard v

Pitmaster
Berichten
629
Vandaag lekker buikribs. Rub zit er op. Is de Arizona mix uit een boek van weber. Vindt dit een heerlijke mix. De smoker is gevuld en zo de brand erin
94e52dc6d00f6dcf14b0606d24dfefbf.jpg
1442b4be8182a697f3f35a93e008e4f0.jpg
 
Wordt vast lekker, veel plezier alvast!
 
Glaze is gemaakt. Is er 1 op gevoel dus ik weet de verhoudingen niet exact. Ik zal de ingredi?nten wel neerzetten is er wel 1 met pit

Ketchup
Bourbon
Appelsap
Maple syrup
Bruine suiker
1 Citroen ( rasp + sap van een halve )
Franks hot sauce
Chilisaus
1 grote Jalapeno peper
Appelciderazijn
 
Ooh heerlijk. Enjoy. Blijft een stoer uiterlijk


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er heerlijk uit

denk dat ik het recepten boek van Weber ook maar ga halen
 
Lekker!
 
Ziet er heerlijk uit, wat een mooie ribs en smoker.
 
Mooie ribbels, is het niet handiger om de ribben een niveau hoger te leggen?
 
Heb je wel eens geprobeerd om de ribs aan de haken te hangen tot aan het wrappen?
 
Heerlijke ribben, lust ik wel pap van. :)
 
Dit lust ook wel  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan