Ik had 2 buikribben mee genomen bij B&S,die hebben we van het weekend klaar gemaakt.
De ribben zien er wat mager uit,vergeleken bij de ribs die ik normaal heb.
Ik heb de ribben recht gesneden.
En gerubt met standaard kruiden.
Heb ze 12uur laten liggen in de koelkast.
Ik ben voor de 3-1-1 gegaan.
Na 3uur.
Voor 1uurtje inpakken en wat appelsap er bij gedaaan.
En nog een uurtje zonder folie,wel nog 2x gesmeerd met bbq saus.
Ze smaakten goed,mag voor mij wel wat dikker en vetter.

De ribben zien er wat mager uit,vergeleken bij de ribs die ik normaal heb.
Ik heb de ribben recht gesneden.

En gerubt met standaard kruiden.

Heb ze 12uur laten liggen in de koelkast.

Ik ben voor de 3-1-1 gegaan.

Na 3uur.

Voor 1uurtje inpakken en wat appelsap er bij gedaaan.

En nog een uurtje zonder folie,wel nog 2x gesmeerd met bbq saus.

Ze smaakten goed,mag voor mij wel wat dikker en vetter.
