- Berichten
- 88
Ik heb vandaag voor de tweede keer buikribben gemaakt op de UDS. Ik weet niet of ik iets verkeerd doe, maar beide keren heb ik volgens mij buitensporig veel vet tussen het vlees zitten. Hoort dat? Of...?
Je moet letterlijk tussen al dat blubberige, zachte vet op zoek naar reepjes vlees. Het overtollige vet dat bovenop de ribben zat heb ik vooraf weg gesneden, maar het vet ?n het vlees; daar kan je natuurlijk niet bij.
De eerste keer (Hollands vleesvarken) heb ik de 3,2,1 methode gebruikt. De ribben vandaag (Iberico) hebben 5 uur naakt op het rooster gelegen. Beide keren op zo'n 107 C.
Dus:
- Hoort dat, zoveel vet in je ribben? Hebben jullie dat ook?
- Zo niet, wat kan ik doen om gewoon goede vleesribben te hebben? :-/
Je moet letterlijk tussen al dat blubberige, zachte vet op zoek naar reepjes vlees. Het overtollige vet dat bovenop de ribben zat heb ik vooraf weg gesneden, maar het vet ?n het vlees; daar kan je natuurlijk niet bij.
De eerste keer (Hollands vleesvarken) heb ik de 3,2,1 methode gebruikt. De ribben vandaag (Iberico) hebben 5 uur naakt op het rooster gelegen. Beide keren op zo'n 107 C.
Dus:
- Hoort dat, zoveel vet in je ribben? Hebben jullie dat ook?
- Zo niet, wat kan ik doen om gewoon goede vleesribben te hebben? :-/