BasBQ
Beef en Steak

Buikribben... Chinastyle 2.0

Vandaag zijn ze erop geweest die buikribben jeeeeuj... Daarnaast ook ff 600 gram maplecured bacon meegerookt op de WSM 37...  Net zo makkelijk..

Heb de ribben weer chinastyle gedaan met de voor mij heersende ketjapsaus... ;)

ac7729a9df2442d3458e7e0fe872b9e9.jpg


340b67bc6b2abfc47cc09309f053ea74.jpg


c408298bf014e07e80d7563afbe2351d.jpg


039a2361bf581c9a32dcb9861f7e38f4.jpg


Na drie uur...

1fe2ff8c8169e66830445e14b78e3c8d.jpg


Bacon klaar!

5276173ea46133678ac60c5778799c34.jpg


Ribjes inpakken..

5ccb2c111164fe14b9351d2ed2a42509.jpg


9be942b562b0c57f998266cecd90a6da.jpg


Ribjes klaar!  Smullen maar...

Conclusie: lekkere ribs!  Meer bite, echt Amerikaans...  Toch wel heel wat anders dan babybacks maar voor mij allebei heersend.
Met deze ribben heb je ook echt wat in de hand zeg maar ;)

De bacon gaat deze week in de bolognese, snijboenenstamppot en de pompoenpastaschotel en de rest in plakken de vriezer in :)

Thx for watching !!



 
Het ziet er geweldig uit.
Schuif maar door.
 
Ziet er weer erg lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan