- Berichten
- 948
Zal het maar eerlijk toegeven ben aangestoken door het bacon virus.. : 8)... en nu een paar dagen aan het spitten en zoeken naar bacon recepten.
De 3x bacon van mike is eigenlijk wel een heel goed plan en ben een beetje aan het kijken of ik ook zoiets wil proberen, de standaard bacon en golden bacon zijn vrij duidelijk maar ik heb een vraag over de buckboardbacon.
Ik heb in de vriezer nog een stuk procureur van 1kg liggen en daar wil ik graag buckboard maken van maken.
Nu heb ik de volgende vragen, is buckboard echt hetzelfde als canadian bacon en is dit dan het recept van Frits? http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=2085.msg30172#msg30172 zo niet heeft iemand een ander recept?
Ik las bij de een dat de procureur 48 uur in de cure moet en bij de ander 7 dagen in het zout?
Alvast bedankt.
De 3x bacon van mike is eigenlijk wel een heel goed plan en ben een beetje aan het kijken of ik ook zoiets wil proberen, de standaard bacon en golden bacon zijn vrij duidelijk maar ik heb een vraag over de buckboardbacon.
Ik heb in de vriezer nog een stuk procureur van 1kg liggen en daar wil ik graag buckboard maken van maken.
Nu heb ik de volgende vragen, is buckboard echt hetzelfde als canadian bacon en is dit dan het recept van Frits? http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=2085.msg30172#msg30172 zo niet heeft iemand een ander recept?
Ik las bij de een dat de procureur 48 uur in de cure moet en bij de ander 7 dagen in het zout?
Alvast bedankt.