Nou ik moest er ook maar een keer aan geloven.
Beer Can Chicken had ik eigenlijk nog nooit gemaakt en ik had wel een Chicken sitter bij me Primo gekocht dus vandaag maar de stoute schoenen aangetrokken.
Als Rub had ik 1 van me vakantie in de states mee genomen dizzy pigs gebruikt.
In dit geval Shaking the Tree en als bier voor in de Chicken Sitter een Hertog Jan.
Had niet een erg grote kip 1,2 Kilo maar dat is ruim voldoende voor met ze 2?n
Moet eigenlijk nog even een andere temp meter erbij kopen een thermapen of misschien Maverick PT-100 BBQ Thermometer
was nu ff prutten met me maverick om te kijken of te temp goed was.
Geen foto's van het overgebleven karkas, maar dit was erg lekker en was op zich erg snel klaar.
Dus deze komt zeker weer terug in het programma 8)
Beer Can Chicken had ik eigenlijk nog nooit gemaakt en ik had wel een Chicken sitter bij me Primo gekocht dus vandaag maar de stoute schoenen aangetrokken.
Als Rub had ik 1 van me vakantie in de states mee genomen dizzy pigs gebruikt.
In dit geval Shaking the Tree en als bier voor in de Chicken Sitter een Hertog Jan.
Had niet een erg grote kip 1,2 Kilo maar dat is ruim voldoende voor met ze 2?n



Moet eigenlijk nog even een andere temp meter erbij kopen een thermapen of misschien Maverick PT-100 BBQ Thermometer
was nu ff prutten met me maverick om te kijken of te temp goed was.
Geen foto's van het overgebleven karkas, maar dit was erg lekker en was op zich erg snel klaar.
Dus deze komt zeker weer terug in het programma 8)