Om te beginnen weet ik niet of deze post hier goed staat maar wist niet waar ik heb anders bij moest zetten.
Vandaag weer eens wat anders en nieuws geprobeerd.
Zelf broodjes bakken op de bbq.
Het is even geduld hebben met het rijzen maar dan heb je ook wat.
Ik had verwacht dat de broodjes wat luchtiger zouden zijn. Hoe kan ik er voor zorgen dat ze dat de volgende keer wel zijn? Meer gist?
Verder was de onderkant iets te hard en wat aan de donkere kant. Zijn hier nog tips voor om dit de volgende keer te voorkomen?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag weer eens wat anders en nieuws geprobeerd.
Zelf broodjes bakken op de bbq.
Het is even geduld hebben met het rijzen maar dan heb je ook wat.
Ik had verwacht dat de broodjes wat luchtiger zouden zijn. Hoe kan ik er voor zorgen dat ze dat de volgende keer wel zijn? Meer gist?
Verder was de onderkant iets te hard en wat aan de donkere kant. Zijn hier nog tips voor om dit de volgende keer te voorkomen?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk