- Berichten
- 46
Vandaag broodje pulled pork op het menu . Heb het recept van @noskos aangehouden en er natuurlijk ook een twist van @NasQ rub gebruikt .
Procureur 2,7 kg
5 uur gerookt op een temperatuur van 125 graden .
Daarna in de folie tot een kern van 92 graden .
Na zo’n 7 uur was hij klaar en heb de folie opengemaakt 15 min open gelaten en toen nog 1 uur laten rusten in de folie . En pullen maar , de noskos bbq saus warm gemaakt.
Wat een smaak sensatie !!!!!!!
Procureur 2,7 kg
5 uur gerookt op een temperatuur van 125 graden .
Daarna in de folie tot een kern van 92 graden .
Na zo’n 7 uur was hij klaar en heb de folie opengemaakt 15 min open gelaten en toen nog 1 uur laten rusten in de folie . En pullen maar , de noskos bbq saus warm gemaakt.
Wat een smaak sensatie !!!!!!!