- Berichten
- 446
Vandaag niet te moeilijk. Broodje pulled chicken.
Wat kruiden op de kippendij en een paar blaadjes verse basilicum. Gewoon eens om te proberen. Wat worcestersaus als binder gebruikt.
Die kunnen er naar iets meer dan een uur op 100 a 140 graden vanaf. Lekker in een rookmix van kers en appel.
Even pullen, en natuurlijk stiekem een stukje voor proeven. (Privilege van de pitmaster
)
Dan kan het bakje met saus van de BBQ en kan de kip er doorheen.
Dan kan alles op een lekker getoast broodje, en is het tijd om te eten.
Wat kruiden op de kippendij en een paar blaadjes verse basilicum. Gewoon eens om te proberen. Wat worcestersaus als binder gebruikt.
Die kunnen er naar iets meer dan een uur op 100 a 140 graden vanaf. Lekker in een rookmix van kers en appel.
Even pullen, en natuurlijk stiekem een stukje voor proeven. (Privilege van de pitmaster

Dan kan het bakje met saus van de BBQ en kan de kip er doorheen.
Dan kan alles op een lekker getoast broodje, en is het tijd om te eten.