- Berichten
- 46
Vandaag een broodje procureur van @NasQ op het menu .
Wat een top recept is dit .
1kilo procureur /varkensnek
Snijden in plakken van 2cm dik .
De rub die ik heb gebruikt is de mediterraanse rub van @NasQ
De Kamado op 150 graden gezet en dan wachten tot een kern van 72 graden.
ik heb wel kersenhout Chucks toegevoegd .
Wat een top recept is dit .
1kilo procureur /varkensnek
Snijden in plakken van 2cm dik .
De rub die ik heb gebruikt is de mediterraanse rub van @NasQ
De Kamado op 150 graden gezet en dan wachten tot een kern van 72 graden.
ik heb wel kersenhout Chucks toegevoegd .
Voor de saus
- 3 eetlepels Milde Mosterd
- 1 eetlepel Ketchup
- 1 eetlepel Bloemenhoning
- 1 theelepel Siracha saus
- 2 eetlepels Augurkensap / Citroensap