- Berichten
- 68
Vandaag de Weber maar weer eens aan geslingerd en een dikke hamburger gebakken.
Tevens een gevulde Italiaanse bol er bij.
225 gr rundergehakt op smaak gebracht met zout en peper van de molen, Italiaanse kruiden en spek er omheen.
Italiaanse bol belegd met botersla, gusto tomaat en cheddar.
De andere Italiaanse bol gevuld met chorizo, geraspte Old Amsterdam, spek en ei. Op het einde bestrooid met Zwitserse gruy?re en Italiaanse kruiden.


Eitje en een gesneden uitje er bij bakken

Lekker schroeien!

De hamburger belegd met nog een plak cheddar, jalapenos, gebakken uitjes en het ei.


Viel nog niet mee om dit naar binnen te werken zonder m'n kaak te ontwrichten

Tevens een gevulde Italiaanse bol er bij.
225 gr rundergehakt op smaak gebracht met zout en peper van de molen, Italiaanse kruiden en spek er omheen.
Italiaanse bol belegd met botersla, gusto tomaat en cheddar.
De andere Italiaanse bol gevuld met chorizo, geraspte Old Amsterdam, spek en ei. Op het einde bestrooid met Zwitserse gruy?re en Italiaanse kruiden.


Eitje en een gesneden uitje er bij bakken

Lekker schroeien!

De hamburger belegd met nog een plak cheddar, jalapenos, gebakken uitjes en het ei.


Viel nog niet mee om dit naar binnen te werken zonder m'n kaak te ontwrichten

