- Berichten
- 1.148
Goedemorgen,
Na bijgekomen te zijn van een heerlijk broodje Gyros, nu tijd voor een verslagje.
Ik zag de post voorbij komen van NOSKOS the Greek rub en dacht, die moet ik hebben.
Mijn beste aankoop ever.... haha
Procureur in dikke plakken gesneden, olijfolie erop gesmeerd en in de Greek rub.
Om te beginnen rook dat al zalig.
De Boretti Terzo (fijn ding trouwens, behoorlijk ruimte en gietijzeren roosters) aangeslingerd, links de kolen en rechts koude zone.
3 boven de kolen en 3 op het koele deel, mooi streepje laten komen en naar rechts, de rechtsen weer naar de linkerkant en na een tijdje eens prikken wat de temperatuur is.
In het filmpje van @noskos vertelde hij dat het vlees gerust warmer dan 70 graden kan zijn en daardoor nog zachter wordt (dacht altijd dat het dan droger ging zijn, weer wat geleerd)
Zo gezegd, zo gedaan.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
De broodjes erop en met water ingesmeerd tot ze bol gingen staan (wederom weer wat geleerd)
De 1en gingen natuurlijk te hard, maar de overige 7 gingen prima.
We zitten het seizoen op de camping en er kwam een campinggast voorbij fietsen die riep: Wat ruikt het hier heeeerlijk!!
Hij en zijn vrouw waren net terug uit Griekenland van vakantie, lang verhaal kort: broodje gebracht en ze waren helemaal blij.
Goed, zelf tzatziki gemaakt volgens recept Noskos, erg lekker.
Zie hier het resultaat.
Het broodje was erg maar dan ook heel erruugg lekker, dat gaan we zeker vaker maken.
Ook een potje rode ui hadden we erbij, mijn vrouw vond dat lekker, voor mij zeker geen meerwaarde.
Note to self, volgende keer grotere broodjes en wat gesneden andijvie erbij tussen.
Tjonge, nu al zin in.
Maar goed. Nu bezig pulled porc te maken.
De helft van de procureur waar gisteren de Gyros van is gemaakt. 2 keer feest dus
Fijne zondag allemaal.
Na bijgekomen te zijn van een heerlijk broodje Gyros, nu tijd voor een verslagje.
Ik zag de post voorbij komen van NOSKOS the Greek rub en dacht, die moet ik hebben.
Mijn beste aankoop ever.... haha
Procureur in dikke plakken gesneden, olijfolie erop gesmeerd en in de Greek rub.
Om te beginnen rook dat al zalig.

De Boretti Terzo (fijn ding trouwens, behoorlijk ruimte en gietijzeren roosters) aangeslingerd, links de kolen en rechts koude zone.
3 boven de kolen en 3 op het koele deel, mooi streepje laten komen en naar rechts, de rechtsen weer naar de linkerkant en na een tijdje eens prikken wat de temperatuur is.
In het filmpje van @noskos vertelde hij dat het vlees gerust warmer dan 70 graden kan zijn en daardoor nog zachter wordt (dacht altijd dat het dan droger ging zijn, weer wat geleerd)
Zo gezegd, zo gedaan.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk



De broodjes erop en met water ingesmeerd tot ze bol gingen staan (wederom weer wat geleerd)
De 1en gingen natuurlijk te hard, maar de overige 7 gingen prima.
We zitten het seizoen op de camping en er kwam een campinggast voorbij fietsen die riep: Wat ruikt het hier heeeerlijk!!
Hij en zijn vrouw waren net terug uit Griekenland van vakantie, lang verhaal kort: broodje gebracht en ze waren helemaal blij.
Goed, zelf tzatziki gemaakt volgens recept Noskos, erg lekker.
Zie hier het resultaat.



Het broodje was erg maar dan ook heel erruugg lekker, dat gaan we zeker vaker maken.
Ook een potje rode ui hadden we erbij, mijn vrouw vond dat lekker, voor mij zeker geen meerwaarde.
Note to self, volgende keer grotere broodjes en wat gesneden andijvie erbij tussen.
Tjonge, nu al zin in.
Maar goed. Nu bezig pulled porc te maken.
De helft van de procureur waar gisteren de Gyros van is gemaakt. 2 keer feest dus

Fijne zondag allemaal.

Laatst bewerkt: