- Berichten
- 498
Vanmorgen gelijk los met mijn nieuw aanwinst, de Weber Summit! Uitgezocht met behulp van de mensen van het Genootschap (welke bbq past bij mij..)
Ik wilde gelijk kijken hoe stabiel ik de temperatuur kon houden laag en ben dus voor een mooie PP gegaan zoals de meesten van ons hier op het Genootschap.
Gerubt en saus alla @noskos die heb ik ook veel voorbij zien komen hier op het Genootschap
De heerlijke Coleslaw/Koolsla van @Dominique gevonden hier op het Genootschap. Al met al blijft dit alles mijn favo PP.
En tot over 5 uurtjes....
Digitaal geeft op dit moment 108 graden aan. Klokje is betrouwbaar dus. Op mijn mastertouch gaf ie altijd 15 a 20 graden meer aan.
Even een dipje na 4 uren zonder ook maar een schuifje aan te raken. Superstabiel. Alleen op dit moment even met de 'One Touch' hendel de as losgeklopt en verwijdert. Hij klom weer mooi naar een ca 110 graden en bleef er weer mooi staan.
En zo zag hij er na 5 uurtjes roken uit. In de folie en er weer op. De temp klom toen wel enorm naar een 150 graden. Ging ook niet meer omlaag.
Heeft geloof ik, wat ik wel eens hier op het Genootschap gelezen heb met het gebruik van de Alu folie te maken... Mooi laten staan zo die schuifjes.
En zie hier het resultaat na een 9 uurtjes inclusief rust.. Mijn Broodje Genootschap
Ik begrijp ieders enthousiasme nu van hun Kamado... Wat mooi als een bbq zo stabiel in temp is.
Morgen even kijken hoeveel houtskool er nog over is.
Bedankt voor het kijken. Groet Marten
Ik wilde gelijk kijken hoe stabiel ik de temperatuur kon houden laag en ben dus voor een mooie PP gegaan zoals de meesten van ons hier op het Genootschap.
Gerubt en saus alla @noskos die heb ik ook veel voorbij zien komen hier op het Genootschap
De heerlijke Coleslaw/Koolsla van @Dominique gevonden hier op het Genootschap. Al met al blijft dit alles mijn favo PP.
Een lange sessie met houtskool.. Als ie nou maar zuinig is met brandstof!
2 blokjes kersenhout er bij.
En tot over 5 uurtjes....
Digitaal geeft op dit moment 108 graden aan. Klokje is betrouwbaar dus. Op mijn mastertouch gaf ie altijd 15 a 20 graden meer aan.
Even een dipje na 4 uren zonder ook maar een schuifje aan te raken. Superstabiel. Alleen op dit moment even met de 'One Touch' hendel de as losgeklopt en verwijdert. Hij klom weer mooi naar een ca 110 graden en bleef er weer mooi staan.
En zo zag hij er na 5 uurtjes roken uit. In de folie en er weer op. De temp klom toen wel enorm naar een 150 graden. Ging ook niet meer omlaag.
Heeft geloof ik, wat ik wel eens hier op het Genootschap gelezen heb met het gebruik van de Alu folie te maken... Mooi laten staan zo die schuifjes.
En zie hier het resultaat na een 9 uurtjes inclusief rust.. Mijn Broodje Genootschap
Ik begrijp ieders enthousiasme nu van hun Kamado... Wat mooi als een bbq zo stabiel in temp is.
Morgen even kijken hoeveel houtskool er nog over is.
Bedankt voor het kijken. Groet Marten