Gewoon omdat het woensdag is en dus mijn beurt om te koken.
Broodje gegrilde Cajun kip van de BBQ.
Lekker en makkelijk en volledig op de Kamado.
Eerst lekker de kipfilets in de kruiden voor een paar uurtjes. Rond 16.00 op de Grilplaat in de Kamado. Daarna nog even in een stukje folie. Vervolgens de kipfilets met 2 vorken losgetrokken. De broodjes doorgesneden en belegd met Cheddar voor kerels. Royaal belegd en indirect op de Kamado. Als de broodjes lekker gebakken zijn sausje er op en aan tafel. Iedereen blij!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Broodje gegrilde Cajun kip van de BBQ.
Lekker en makkelijk en volledig op de Kamado.
Eerst lekker de kipfilets in de kruiden voor een paar uurtjes. Rond 16.00 op de Grilplaat in de Kamado. Daarna nog even in een stukje folie. Vervolgens de kipfilets met 2 vorken losgetrokken. De broodjes doorgesneden en belegd met Cheddar voor kerels. Royaal belegd en indirect op de Kamado. Als de broodjes lekker gebakken zijn sausje er op en aan tafel. Iedereen blij!










Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk