- Berichten
- 738
Selamat malam teman bbq (google translate)
@Ewald en @Jet , jullie buurvrouw weet wel wat lekker is inderdaad. Super easy maar oh zo lekker broodje hete kip.
Kip met nog wat 5 spice en olie erover op de Q, boemboe's even aan fruiten daarna 2 uur pruttelen en klaar.
Inderdaad wat Surinaamse komkommer en een turks brood om het af te maken.
Alle lof aan jullie en Sarona.
Gister eindelijk aangedurfd om trassi
te halen dus binnenkort toch eens zelf rendang maken in plaats van een boemboe .Voor nu was dit een smakelijke binnenkomer.
Ps. sausje was een mix van sriracha saus, zoete chili saus en ketchup.
En nee...een hoosbui + onweersbui mocht de pret niet drukken (had mijn zwembroek toch nog aan).
En ja...ik ben toe aan gietijzeren pannen
. Hoewel deze 8 jaar oude mossel/soep/stoofvlees/stampot pan zichzelf netjes staande wist te houden in en op de Barillo.
Bedankt voor het kijken.
Groet Arnaud
@Ewald en @Jet , jullie buurvrouw weet wel wat lekker is inderdaad. Super easy maar oh zo lekker broodje hete kip.
Kip met nog wat 5 spice en olie erover op de Q, boemboe's even aan fruiten daarna 2 uur pruttelen en klaar.
Inderdaad wat Surinaamse komkommer en een turks brood om het af te maken.
Alle lof aan jullie en Sarona.
Gister eindelijk aangedurfd om trassi


Ps. sausje was een mix van sriracha saus, zoete chili saus en ketchup.
En nee...een hoosbui + onweersbui mocht de pret niet drukken (had mijn zwembroek toch nog aan).
En ja...ik ben toe aan gietijzeren pannen

Bedankt voor het kijken.
Groet Arnaud