- Berichten
- 5.627
Gisteren 2 stukjes Buikspek van 500 gram per stuk gemaakt, deze had ik afgelopen zaterdag in een Zeeuws spek pekelmarinade gezet.
Gisteren op de BBQ temperatuur zo rond de 140 graden C, klein stukje appelhout erbij voor een subtiel rookje, zo'n 5 graden voordat ze eraf
gingen gelakt met pure Ketjap Manis van het merk ABC, in mijn ogen en die van critici 1 van de betere, misschien wel de beste. ABC Kecap Manis, wordt onder licensie van Heinz in Indonesie gemaakt. Het leuke, hij is gewoon bij de Jumbo te koop.
Toen de kerntempertuur 70 graden C. aangaf de stukjes spek van de BBQ gehaald en laten afkoelen, ondertussen de afbakbroodjes op de BBQ, daarna de tomatenschijfjes een half uurtje op de BBQ, oeps geen foto, niet gebeurd.
Broodje opmaken ijsbergsla buikspek en tomaat. en smullen maar.
Gisteren op de BBQ temperatuur zo rond de 140 graden C, klein stukje appelhout erbij voor een subtiel rookje, zo'n 5 graden voordat ze eraf
gingen gelakt met pure Ketjap Manis van het merk ABC, in mijn ogen en die van critici 1 van de betere, misschien wel de beste. ABC Kecap Manis, wordt onder licensie van Heinz in Indonesie gemaakt. Het leuke, hij is gewoon bij de Jumbo te koop.
Toen de kerntempertuur 70 graden C. aangaf de stukjes spek van de BBQ gehaald en laten afkoelen, ondertussen de afbakbroodjes op de BBQ, daarna de tomatenschijfjes een half uurtje op de BBQ, oeps geen foto, niet gebeurd.
Broodje opmaken ijsbergsla buikspek en tomaat. en smullen maar.