N
nitr0nnl
Gast
Hoi allemaal
Donderdag maar eens geprobeerd om een brood te bakken in mijn ei.
Na de voorbereidingen en het op temperatuur brengen van mij ei.
Met meel van uit de omgeving.
Hij ziet er wat klein uit in het blik had verwacht dat hij nog verder zou rijzen maar groter werd hij niet.
Na 45 min er af gehaald de korst leek te hard in eerste instantie maar viel mee en zeker de vorige dag.
Al met al was het een lekker stevig brood de volgende keer zal ik hem direct op de plaat bakken.
Donderdag maar eens geprobeerd om een brood te bakken in mijn ei.
Na de voorbereidingen en het op temperatuur brengen van mij ei.

Met meel van uit de omgeving.

Hij ziet er wat klein uit in het blik had verwacht dat hij nog verder zou rijzen maar groter werd hij niet.

Na 45 min er af gehaald de korst leek te hard in eerste instantie maar viel mee en zeker de vorige dag.



Al met al was het een lekker stevig brood de volgende keer zal ik hem direct op de plaat bakken.