Hallo,
Lukt het iemand om de broil king keg 4000 op lage temperatuur stabiel te houden? En dan bedoel ik temperatur rond de 110.
Bij mij schiet hij erg snel door naar 120 en 130+.
Dit is hoe ik te werk ga.
Vul de kamado met Dammers tot 10 cm onder de waterbak. Leg 1 wokkel op de kolen die ik aansteek. Ik houd de kamado open totdat de wokkel is uitgebrand. Sluit vervolgens de deksel en begin bij 10 graden van de gewenste temperatuur te knijpen. De onderste schuif staat op vinger breedte open en het wiel boven staat op 1 (bijna volledig gesloten) De waterbak vul ik met koud water .
Vandaag getest of er valse lucht in komt .Dit is niet het geval, heb de maverick door het bovenste wiel geplaatst op het rooster. De maverick geeft nu 126 graden aan en de dome thermometer rond de 115.
Graag hoor ik of er KEG gebruikets tips hebt hoe de keg stabiel te krijgen rond de 110 graden.
Groetjes Maarten
Lukt het iemand om de broil king keg 4000 op lage temperatuur stabiel te houden? En dan bedoel ik temperatur rond de 110.
Bij mij schiet hij erg snel door naar 120 en 130+.
Dit is hoe ik te werk ga.
Vul de kamado met Dammers tot 10 cm onder de waterbak. Leg 1 wokkel op de kolen die ik aansteek. Ik houd de kamado open totdat de wokkel is uitgebrand. Sluit vervolgens de deksel en begin bij 10 graden van de gewenste temperatuur te knijpen. De onderste schuif staat op vinger breedte open en het wiel boven staat op 1 (bijna volledig gesloten) De waterbak vul ik met koud water .
Vandaag getest of er valse lucht in komt .Dit is niet het geval, heb de maverick door het bovenste wiel geplaatst op het rooster. De maverick geeft nu 126 graden aan en de dome thermometer rond de 115.
Graag hoor ik of er KEG gebruikets tips hebt hoe de keg stabiel te krijgen rond de 110 graden.
Groetjes Maarten