BasBQ
Beef en Steak

Briskit advies

WimpierPad

Kooltjesharker
Berichten
119
Beste allemaal,
ik wil een Briskit bereiden om mijn KJ classic 3. Nu vraag ik mij af, welk gewicht is qua grootte makkelijk te handhaven ivm ruimte? En wil samen doen met wat familie leden, kan je een klaargemaakte Briskit vacumeren en invriezen na afkoelen?. En als laatste wat is ongeveer na bereiding één Briskit van 2.5 kilo aan bereid gewicht? Ga hem binnenkort maken, ben erg benieuwd

Groet Wilfred
 
- ik weet niet hoe groot je rooster is, maar ga gewoon naar de winkel en kies een mooi stuk uit. Dan zie je het zelf zeg maar.
- vacumeren en invriezen gaat prima. Maar 2,5k voor meerdere personen gaat waarschijnlijk in 1x op, dan wel de volgende dag
- heb het nooit bijgehouden, maar 2 a 2,2 kilo lijkt me reel. Hoeveel vet loopt eruit (zal niet veel zijn bij mager vlees), hoeveel vocht verdampt er......
 
Denk dat je met 2,5 kilo wel in vijf uur klaar bent.
 
Terug
Bovenaan Onderaan