- Berichten
- 7.146
Na het bezoeken van 3 wedstrijden en het jureren van ??n, is brisket toch wel erg gestegen in de favorietenlijst bij ons (my spouse and I
).
Dus poging 2 in huiselijke kring, na een hollandse koe van Aalvink, nu een noord-Amerikaanse point besteld bij meerdanvlees.
Rubje van het net geplukt, en na het trimmen en injecteren het vlees hiermee ingewreven. Een nachtje in de koeling en de wekker op 6 uur gezet. Wel erg vroeg voor een zondag... :-O
Bij 72graden ingepakt en om 16.15 uur (na bijna 10 uur) was het zover, klaar voor de laatste rustperiode.
Burnt-ends:
En het totaalplaatje, met Mike's aardappelsalade en de gevulde aardappel van Bidle:
De volgende keer minder zout in de rub, en nog wat oefenen met trimmen en snijden.
Cijfers voor deze poging: 7 - 7 - 8
Als toetje apple, blackberry & cardamom crumble (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/desserts/apple-blackberry-cardamom-crumble/msg156878/#msg156878)

Dus poging 2 in huiselijke kring, na een hollandse koe van Aalvink, nu een noord-Amerikaanse point besteld bij meerdanvlees.
Rubje van het net geplukt, en na het trimmen en injecteren het vlees hiermee ingewreven. Een nachtje in de koeling en de wekker op 6 uur gezet. Wel erg vroeg voor een zondag... :-O





Bij 72graden ingepakt en om 16.15 uur (na bijna 10 uur) was het zover, klaar voor de laatste rustperiode.


Burnt-ends:


En het totaalplaatje, met Mike's aardappelsalade en de gevulde aardappel van Bidle:

De volgende keer minder zout in de rub, en nog wat oefenen met trimmen en snijden.
Cijfers voor deze poging: 7 - 7 - 8

Als toetje apple, blackberry & cardamom crumble (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/desserts/apple-blackberry-cardamom-crumble/msg156878/#msg156878)
