- Berichten
- 1.226
Dag heren en dames!
Het is weer tijd voor Brisket. Heb morgen een kort dagje op het werk, dus mooi daarna tijd om Brisket te maken.
Ik had nog een mooi stukje in de vriezer liggen van de vorige keer, en deze vanmiddag eruit gehaald en ligt nu te ontdooien in de koelkast.
Omdat mijn brisket weinig vet op zich heeft had ik het idee (gezien op een aflevering bij BBQ pitmasters.) om bacon op de brisket te leggen.
En daarnaast te injecteren met runderbouilon en vloeibare boter.
Eventueel bij inpakken nog roomboter erbij in om het geheel niet te laten uitdrogen!
We zullen eens zien hoe dit gaat uitpakken!
Het is weer tijd voor Brisket. Heb morgen een kort dagje op het werk, dus mooi daarna tijd om Brisket te maken.
Ik had nog een mooi stukje in de vriezer liggen van de vorige keer, en deze vanmiddag eruit gehaald en ligt nu te ontdooien in de koelkast.
Omdat mijn brisket weinig vet op zich heeft had ik het idee (gezien op een aflevering bij BBQ pitmasters.) om bacon op de brisket te leggen.
En daarnaast te injecteren met runderbouilon en vloeibare boter.
Eventueel bij inpakken nog roomboter erbij in om het geheel niet te laten uitdrogen!
We zullen eens zien hoe dit gaat uitpakken!
