Helaas geen foto’s van alle stappen, maar gisteren voor de 4de keer een brisket gemaakt. Voor het eerst op de Weber in plaats van in de (restwarmte) van de pizza oven.
Om 08:30 erop met 125 graden, om 14:30 ingepakt (met een bier mop), om 18:15 eraf (en toen was ie eigenlijk net iets te gaar al!) en vanaf 18:45 bijna helemaal opgegeten. Vandaag de rest !.
O ja, alleen veel peper en beetje zout en Wisky vaten rookhout gebruikt
ik weet eigenlijk moet het minder heet en langer maar dit ging ook
Om 08:30 erop met 125 graden, om 14:30 ingepakt (met een bier mop), om 18:15 eraf (en toen was ie eigenlijk net iets te gaar al!) en vanaf 18:45 bijna helemaal opgegeten. Vandaag de rest !.
O ja, alleen veel peper en beetje zout en Wisky vaten rookhout gebruikt
ik weet eigenlijk moet het minder heet en langer maar dit ging ook
