B
bjoern
Gast
Dit weekend heb ik me op zondag ook voor het eerst gewaagd aan de bereiding van Brisket. Mijn voornemen was om hem diezelfde avond te kunnen eten, dat betekende dus dat ik mijn wekkertje heb moeten zetten om om 04:00 uur te starten.
De bereidingswijze die ik heb gevolgd kwam uit het boek Smokey Goodness. Ik heb geprobeerd om me aan de aangegeven temperaturen en geschatte bereidingstijden te houden. Ik ben bang dat ik hem uiteindelijk toch te droog heb laten worden zoals op de foto?s goed te zien is. Ik ga hem snel weer opnieuw proberen, want deze keer viel hij mij een beetje tegen en ik weet hoe lekker hij kan zijn als hij goed bereid is.
De foto?s voeg ik alvast bij, een uitgebreide beschrijving van het bereidingsproces volgt de volgende keer als hij hopelijk beter lukt.







De bereidingswijze die ik heb gevolgd kwam uit het boek Smokey Goodness. Ik heb geprobeerd om me aan de aangegeven temperaturen en geschatte bereidingstijden te houden. Ik ben bang dat ik hem uiteindelijk toch te droog heb laten worden zoals op de foto?s goed te zien is. Ik ga hem snel weer opnieuw proberen, want deze keer viel hij mij een beetje tegen en ik weet hoe lekker hij kan zijn als hij goed bereid is.
De foto?s voeg ik alvast bij, een uitgebreide beschrijving van het bereidingsproces volgt de volgende keer als hij hopelijk beter lukt.






