- Berichten
- 1.614
Heb je geen lokale slager?
Stap bij die man/vrouw eens binnen, leg duidelijk uit wat je zoekt en geef hem tijd om het voor je te regelen.
Als het iemand is die zijn vak met liefde doet zal hij/zij je ofwel kunnen helpen of zeggen dat ze het niet kunnen leveren.
Ter info, noem het borstlap, dat is hetzelfde stuk maar in het Nederlands (Vlaams), scheelt direct 50% van de prijs.
In de beenhouwerij maken ze van de borstlap dikwijls rundsgehakt (en de diverse afgeleiden).
Stap bij die man/vrouw eens binnen, leg duidelijk uit wat je zoekt en geef hem tijd om het voor je te regelen.
Als het iemand is die zijn vak met liefde doet zal hij/zij je ofwel kunnen helpen of zeggen dat ze het niet kunnen leveren.
Ter info, noem het borstlap, dat is hetzelfde stuk maar in het Nederlands (Vlaams), scheelt direct 50% van de prijs.
In de beenhouwerij maken ze van de borstlap dikwijls rundsgehakt (en de diverse afgeleiden).