BasBQ
Beef en Steak

Brisket, waar haal ik de beste prijs/kwaliteit vandaan?

Heb je geen lokale slager?

Stap bij die man/vrouw eens binnen, leg duidelijk uit wat je zoekt en geef hem tijd om het voor je te regelen.
Als het iemand is die zijn vak met liefde doet zal hij/zij je ofwel kunnen helpen of zeggen dat ze het niet kunnen leveren.

Ter info, noem het borstlap, dat is hetzelfde stuk maar in het Nederlands (Vlaams), scheelt direct 50% van de prijs.
In de beenhouwerij maken ze van de borstlap dikwijls rundsgehakt (en de diverse afgeleiden).
 
Heb je geen lokale slager?

Stap bij die man/vrouw eens binnen, leg duidelijk uit wat je zoekt en geef hem tijd om het voor je te regelen.
Als het iemand is die zijn vak met liefde doet zal hij/zij je ofwel kunnen helpen of zeggen dat ze het niet kunnen leveren.

Ter info, noem het borstlap, dat is hetzelfde stuk maar in het Nederlands (Vlaams), scheelt direct 50% van de prijs.
In de beenhouwerij maken ze van de borstlap dikwijls rundsgehakt (en de diverse afgeleiden).

Mijn lokale slager is een “keurslager”. Heb er wel eens eerder wat gehaald maar ik was niet erg tevreden. Maar je hebt een goed punt, ik zal eens iets verder uit de buurt zoeken naar een betere. Heb voor nu de brisket van inamood binnen. Als ik een tweede ga maken haal ik hem van een slager


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mijn lokale slager is een “keurslager”. Heb er wel eens eerder wat gehaald maar ik was niet erg tevreden. Maar je hebt een goed punt, ik zal eens iets verder uit de buurt zoeken naar een betere. Heb voor nu de brisket van inamood binnen. Als ik een tweede ga maken haal ik hem van een slager

een goede slager is inderdaad zeer moeilijk te vinden.
de mijne is er helaas mee gestopt en heb nog niet echt gezocht naar een nieuwe.

Momenteel koop ik alles bij mijn Franse slager, die man heeft passie en weet wat ik wil en levert dat ook.
Voordeel is dat daar ook alles lokaal is, komt uit hetzelfde departement of ligt niet in hun winkel.
 
een goede slager is inderdaad zeer moeilijk te vinden.
de mijne is er helaas mee gestopt en heb nog niet echt gezocht naar een nieuwe.

Momenteel koop ik alles bij mijn Franse slager, die man heeft passie en weet wat ik wil en levert dat ook.
Voordeel is dat daar ook alles lokaal is, komt uit hetzelfde departement of ligt niet in hun winkel.

Ik heb jouw advies opgevolgd, en ik ga op korte termijn samen met de slager een brisket uitzoeken en ik krijg van hem les in het trimmen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan