Vanmorgen 0700h, eitje aangestoken. Brisket ge?njecteerd met een kopje bouillon en flink in de peper en wat zout.
Rond 0800h erop, en vrijwel steeds rond de 110gr kunnen houden.
Al s middags ingepakt en veel eerder dan verwacht al (1600h) tegen de 92gr kern. Dus 3 uurtjes in de folie laten rusten.
Ondertussen burned ends gemaakt. Man wat waren die geweldig

Ook de brisket, ik kan enkel vergelijken met die van de Black Smoke vorige week, was voortreffelijk! Niet droog, heerlijk spicy peppery.
Een blijvertje! Volgende keer eens zonder in te pakken denk ik, bij ribs ben ik daar ook van terug gekomen.
Bedankt voor de tips allemaal!
Rond 0800h erop, en vrijwel steeds rond de 110gr kunnen houden.
Al s middags ingepakt en veel eerder dan verwacht al (1600h) tegen de 92gr kern. Dus 3 uurtjes in de folie laten rusten.
Ondertussen burned ends gemaakt. Man wat waren die geweldig


Ook de brisket, ik kan enkel vergelijken met die van de Black Smoke vorige week, was voortreffelijk! Niet droog, heerlijk spicy peppery.
Een blijvertje! Volgende keer eens zonder in te pakken denk ik, bij ribs ben ik daar ook van terug gekomen.

Bedankt voor de tips allemaal!






