Bijna alles wat fout kon gaan ging fout. Fout 1 geen foto gemaakt van de brisket op de Q. Was gisteren bezig met het verwijderen van het vet en werd plotseling weggeroepen. Omdat dit wat langer duurde heeft mijn vrouw alle vet verwijderd. Daar houd ze niet van. Dus waren de point en de flat los van elkaar en alles was mooi schoon. Tenminste als dit de point was klein lapje van nog geen cm dik. In het grote stuk lijkt het erop dat de draaid overal de zelfde kant oploopt.
Gisteravond de boel gekruid en vanochtend geinjecteerd met runderbouillon. Om 7 uur vanochtend de boel erop. 2 uur later 72 graden en de boel ingepakt met roomboter.
Van dat kleine lapje een stuk afgesneden Wat verschrikkelijk lekker was dit. Binnen 4 uur was het stuk 98 graden en moest eraf. Ja dan ben je wel even bang wat is het resultaat: nou daar mag je me wakker voor maken. In het geheel niet droog, mooie rookring en het vocht is uitstekend voor een jus te maken. Alhoewel het moet sappiger kunnen.
Ja dan het volgende hoe houden we dit goed tot 18.00 uur. Ik heb geen koelbox meer maar er lag nog isolatiefolie van het dak met een r van 4.5 dit dubbel gedaan en het stuk erin gedaan. Nu hopen hoe lang we het warm houden.
Even de gegevens brisket amerikaans grain fed van de Hanos. 3.75 kilo De temperatuur van mijn monolith was 145 graden (ja die krijg ik niet lager) Hij gaat ook niet uit als alles dicht zit dan blijft ie wel 1.5 dag branden. Verder hoop ik weer wat vaker hier op het forum te zitten maar door kleine problemen met de maag heb ik vaak geen zin.
Gisteravond de boel gekruid en vanochtend geinjecteerd met runderbouillon. Om 7 uur vanochtend de boel erop. 2 uur later 72 graden en de boel ingepakt met roomboter.
Van dat kleine lapje een stuk afgesneden Wat verschrikkelijk lekker was dit. Binnen 4 uur was het stuk 98 graden en moest eraf. Ja dan ben je wel even bang wat is het resultaat: nou daar mag je me wakker voor maken. In het geheel niet droog, mooie rookring en het vocht is uitstekend voor een jus te maken. Alhoewel het moet sappiger kunnen.
Ja dan het volgende hoe houden we dit goed tot 18.00 uur. Ik heb geen koelbox meer maar er lag nog isolatiefolie van het dak met een r van 4.5 dit dubbel gedaan en het stuk erin gedaan. Nu hopen hoe lang we het warm houden.
Even de gegevens brisket amerikaans grain fed van de Hanos. 3.75 kilo De temperatuur van mijn monolith was 145 graden (ja die krijg ik niet lager) Hij gaat ook niet uit als alles dicht zit dan blijft ie wel 1.5 dag branden. Verder hoop ik weer wat vaker hier op het forum te zitten maar door kleine problemen met de maag heb ik vaak geen zin.