- Berichten
- 40
Morgenochtend dan toch eens een keer iets wat ik langer wilde doen op de bbq maken, namelijk brisket. Heb al best wat verhalen gelezen maar zit toch nog met hoe lang ik mee bezig kan zijn. Verhalen lopen van 8 uren tot dubbele aantal uren. Lastig maar ik denk dat ik vannacht maar de wekker ga zetten om rond een uur of 03:30 een start te maken. Als die eerder dan het avondeten klaar is dan maar in een oude deken in de koelbox (tips van internet).
Heb een stukje australisch rund van 4,4 kg gekocht die ik ga injecteren met bouilon (volgens recept Noskos) en daarna even in een soort rub zetten.
Ik hoop dat het goed komt en dat die niet droog of taai gaat worden.
Hoe jullie op de hoogte.
anthropologist yearly salary
Heb een stukje australisch rund van 4,4 kg gekocht die ik ga injecteren met bouilon (volgens recept Noskos) en daarna even in een soort rub zetten.
Ik hoop dat het goed komt en dat die niet droog of taai gaat worden.
Hoe jullie op de hoogte.
