- Berichten
- 79
Woensdagavond de brisket uit de vriezer gehaald.
Vrijdagavond het harde vet getrimd en de brisket ge?njecteerd met runderbouillon en ingepakt en een nachtje laten rusten.
Zaterdagochtend de bbq aangestoken en de brisket ingesmeerd met de Brisket Slather van Noskos zijn site.
Toen de bbq op temperatuur was de brisket erop gelegd en het rookhout toegevoegd.




Bij zo'n 65 graden de brisket ingepakt en weer op de bbq gelegd



de Brisket was eerder klaar dan verwacht en we waren nog niet thuis dus maar even op afstand de temperatuur verlaagd

Wat vonden we ervan:
Het vlees smaakte goed ondanks dat het wat droger was.
De slahter die ik erop had gesmeerd heb ik er grotendeels afgehaald want deze was qua smaak te overheersend ook omdat het niet goed uit te smeren was.
Maar dit is zeker niet de laatste keer dat ik een brisket heb gemaakt.
Vrijdagavond het harde vet getrimd en de brisket ge?njecteerd met runderbouillon en ingepakt en een nachtje laten rusten.
Zaterdagochtend de bbq aangestoken en de brisket ingesmeerd met de Brisket Slather van Noskos zijn site.
Toen de bbq op temperatuur was de brisket erop gelegd en het rookhout toegevoegd.




Bij zo'n 65 graden de brisket ingepakt en weer op de bbq gelegd



de Brisket was eerder klaar dan verwacht en we waren nog niet thuis dus maar even op afstand de temperatuur verlaagd

Wat vonden we ervan:
Het vlees smaakte goed ondanks dat het wat droger was.
De slahter die ik erop had gesmeerd heb ik er grotendeels afgehaald want deze was qua smaak te overheersend ook omdat het niet goed uit te smeren was.
Maar dit is zeker niet de laatste keer dat ik een brisket heb gemaakt.