- Berichten
- 68
Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik wat gepost heb, dus zonder verdere vertraging een kort verslag van mijn eerste brisket!
Omdat het gelijk een trainingsmomentje was voor Tony Stone de brisket in 2en gedaan om wat met de smaken te kunnen proberen, en te kijken wat beter bevalt..
Werkwijze zeer uitvoerig beschreven:
Brisketpoint van Beef en Steak uitpakken,
afspoelen,
droogdeppen,
trimmen,
injecteren met zelfgemaakte ingekookte runderbouillon,
marineren,
rubben met AllSeasoned Seasoning..
,
op de q,
van de Q in de folie,
Op de Q,
in de handdoeken,
op de snijplank,
snijden,
burned ends maken,
opeten,
verhaaltje posten,
klaar!
Dat was de tekst, nu de foto?s:
Voor Vigor:
:-o
Voor een eerste keer was ik er zeer tevreden mee, de visite vond het wel lekker in ieder geval.
Hoe het in verhouding staat met wat een wedstrijd brisket weet ik niet, maar na Tony Stone zal ik daar vast wat meer van weten..
Thanks for watchin!
Omdat het gelijk een trainingsmomentje was voor Tony Stone de brisket in 2en gedaan om wat met de smaken te kunnen proberen, en te kijken wat beter bevalt..
Werkwijze zeer uitvoerig beschreven:
Brisketpoint van Beef en Steak uitpakken,
afspoelen,
droogdeppen,
trimmen,
injecteren met zelfgemaakte ingekookte runderbouillon,
marineren,
rubben met AllSeasoned Seasoning..

op de q,
van de Q in de folie,
Op de Q,
in de handdoeken,
op de snijplank,
snijden,
burned ends maken,
opeten,
verhaaltje posten,
klaar!
Dat was de tekst, nu de foto?s:















Voor Vigor:

:-o
Voor een eerste keer was ik er zeer tevreden mee, de visite vond het wel lekker in ieder geval.
Hoe het in verhouding staat met wat een wedstrijd brisket weet ik niet, maar na Tony Stone zal ik daar vast wat meer van weten..
Thanks for watchin!