BasBQ
Beef en Steak

Brisket te vroeg klaar - HELP!

Reynald

Vuurmaker
Berichten
69
Hi allen, ben vandaag begonnen aan een brisket (3.3kg, fotos etc volgen…)

Ben om 0930u begonnen met het idee “dat het rond 17u welk hopelijk klaar is…

MAAAARRRRR: nu (13.40u) is kern overal rond de 95C, en zacht met prikken…

Dus: hoe houd ik m goed tot avondeten? In oven op 60-70c?
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Nice, ben heel erg benieuwd, overweeg ook een poging
 
Tnx voor tips. Heb m uiteindelijk idd strak ingepakt in alu-folie en, omdat ik geen koelbox oid heb, in de over gezet op 65C. Dan gaart t niet verder, en toen we gingen eten was het perfecte eettemperatuur, dus meteen schaften zonder mond/tong/lippen te verbranden :)

Ps: tnx mods voor t verplaatsen. Ik wist zo snel niet waar ik deze vraag had moeten posten…
 
Goed idee dat rusten in de oven.
In filmpies laten ze een brisket ook wel eens een nacht in de oven rusten volgens mij. (volgens mij is Chud daar ook fan van)
 
Terug
Bovenaan Onderaan