Vandaag weer eens brisket bereid op de Primo. Al een keer of zes eerder gedaan maar deze gedroeg zich wat anders dan de voorgaande.
Stuk van 2,5kg grain fed USA brisket van de Makro; 7:45 erop en 13:00 klaar. Geen plateau dit keer, bij 72 graden ingepakt en daarna in ??n streep door naar 95 graden.
Smaakte erg goed, iets aan de droge kant maar dat kwam denk ik omdat deze al zo snel klaar was en tot 18:00 heeft gewacht in de koelbox
Betekend dat ik de volgende keer wel wat later kan beginnen.
Maarja, ik weet ook niet hoe een brisket moet smaken?? Volgende week naar Regah Fest in Den Haag, ik hoop dat ik daar een stukje kan proeven!
Bedankt voor het kijken!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Stuk van 2,5kg grain fed USA brisket van de Makro; 7:45 erop en 13:00 klaar. Geen plateau dit keer, bij 72 graden ingepakt en daarna in ??n streep door naar 95 graden.



Smaakte erg goed, iets aan de droge kant maar dat kwam denk ik omdat deze al zo snel klaar was en tot 18:00 heeft gewacht in de koelbox

Maarja, ik weet ook niet hoe een brisket moet smaken?? Volgende week naar Regah Fest in Den Haag, ik hoop dat ik daar een stukje kan proeven!
Bedankt voor het kijken!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk