- Berichten
- 503
Door alle commotie geen brisket kunnen maken in het Twiske.
Gebrek aan een team en materiaal was de oorzaak.
maar dat mooie stuk vlees toch mee naar huis genomen.
Stond al in de rub vanaf zaterdag 20.00 uur dus die moest gemaakt worden.
Vandaag vrij dus ach.....we zaten toch in het ritme.
9.00 snel naar de winkel om fond te halen om te injecteren (die had ik weggeven op het twiske)
Smooker aan en de brisket ligt er op vanaf 10.00 uur op
Begonnen met 12 graden, nu 63 bij een pit van 230F
Kruiden, injektierecept en straks marinade komt uit een een recept van IQbbq
Net om 13.00 de cap (of heet dat stukje toch point) opgerold en er bij gezet.




Gebrek aan een team en materiaal was de oorzaak.
maar dat mooie stuk vlees toch mee naar huis genomen.
Stond al in de rub vanaf zaterdag 20.00 uur dus die moest gemaakt worden.
Vandaag vrij dus ach.....we zaten toch in het ritme.
9.00 snel naar de winkel om fond te halen om te injecteren (die had ik weggeven op het twiske)
Smooker aan en de brisket ligt er op vanaf 10.00 uur op
Begonnen met 12 graden, nu 63 bij een pit van 230F
Kruiden, injektierecept en straks marinade komt uit een een recept van IQbbq
Net om 13.00 de cap (of heet dat stukje toch point) opgerold en er bij gezet.



