BasBQ
Beef en Steak

Brisket, omdat het kan

 
 

kokmetbaard

Sprokkelaar
Berichten
25
Tja, omdat er dus die nieuwe bbq staat moet die wel getest worden. In de vriezer ligt nog een mooie brisket, want die moest ik ooit nog eens maken.
En waarom dan niet vandaag. Gisteren en eergisteren al laten ontdooien en vanmorgen in de vroegte aan de slag.
IMG_8940.jpeg
IMG_8968.jpg
IMG_8967.jpg


Getrimd en in de NOSKOS Beef, op naar das grillas
IMG_8961.jpeg


En daar ligtie nu te wachten tot ik besluit bij welke 60~70 ik hem ga inpakken.
IMG_8966.jpg

Ik moet zeggen, heb nu al honger
 
Nog een recept waarbij we moeten wachten op resultaat!
Succes! Ben benieuwd, is het een pellet bbq? 🔥
 
Als je je adres doorgeeft kom ik ook wel even. Ziet er al goed uit.
 
Ga je een heel weeshuis van eten voorzien😊 dit gaat vast smake allemaal. 😀
 
Poah die was lekker!! Kwam met 92 graden overal prima door de "boterglij" test

IMG_8978.jpeg
IMG_8979.jpeg


Toen burnt ends gemaakt van de point en de flat in plakken. Prachtige rookring, al zeg ik het zelf.
IMG_8980.jpeg
IMG_8981.jpeg
 
Mooi resultaat! Hoe was de flat? Niet droog o.i.d.? Hier ligt er nu een flat op :)
Nee hij was echt heerlijk. Toen ik hem uitpakte en op de snijplank legde heb de voor mij belangrijkste test gedaan, wiggling! Hij was echt lekker sappig, heel veel vocht zat er nog in. Heerlijk!
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Geweldig. Schitterende run zeg.
Gefeliciteerd met je sticker
 
Mooie run.
Gefeliciteerd met je sticker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan