Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Afgelopen februari in New York bij Dinosaur Bar-B-Que brisket gegeten, nondepie wat was dat lekker.
Hier in Nederland kom je het in restaurants (nog) weinig/niet tegen. Daarom na lang twijfelen moest ik toch maar eens zelf aan de brisket.
Maar om nu zonder ?brisketervaring? meteen maar aan een whole packer van 6,5 kilo te beginnen leek me niet zo?n goed idee, nu had BBQuality een mooie Black Friday aanbieding dus mijn kans gegrepen en een Angus flat brisket Uruguay grain fed van 2200 gr gekocht.
Nu ben ik al een paar avonden aan t googelen en aan t zoeken naar een goed recept/bereidingswijze.
Hoe meer ik zoek hoe lastiger het wordt, de flat blijkt niet het meest makkelijke stukje van de brisket te zijn volgens mij
.
Wieowie heeft er tips voor mij?
#durftevragen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hier in Nederland kom je het in restaurants (nog) weinig/niet tegen. Daarom na lang twijfelen moest ik toch maar eens zelf aan de brisket.
Maar om nu zonder ?brisketervaring? meteen maar aan een whole packer van 6,5 kilo te beginnen leek me niet zo?n goed idee, nu had BBQuality een mooie Black Friday aanbieding dus mijn kans gegrepen en een Angus flat brisket Uruguay grain fed van 2200 gr gekocht.
Nu ben ik al een paar avonden aan t googelen en aan t zoeken naar een goed recept/bereidingswijze.
Hoe meer ik zoek hoe lastiger het wordt, de flat blijkt niet het meest makkelijke stukje van de brisket te zijn volgens mij

Wieowie heeft er tips voor mij?
#durftevragen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk