Mitchell90
Tondelzoeker
- Berichten
- 11
Na spareribs, pulled pork, short ribs, beef cheeks, zou dit de laatste test worden op m'n trouwe webertje. Een brisket smoken, wel alleen de flat (dit was eigenlijk al te groot). Velen videos en topics bekeken, het gemiddelde van al die meningen gebruikt om een klein plan op te stellen.
-Kruiden met allen zout en peper
-Wagyu tallow op de bbq naast de brisket
-Op 110c tot interne temperatuur naar rond de 70, daar nog even laten rondhangen voor bark. Als iets te droog is, sprayen met 50/50 acv water
-Inpakken in butchers paper, tallow aan beide kanten
-Doorgaan tot intern 95c
-3 uur laten rusten in butchers paper in oven die uit staat
Al met al was hij iets te droog/taai van de bbq gekomen. Ik zou verder niks veranderen aan mijn methode, dus ik gok dat dit vlees gewoon een beetje lastig was. Het vlees gaat nog gebruikt worden voor taco's/chili etc.
-Kruiden met allen zout en peper
-Wagyu tallow op de bbq naast de brisket
-Op 110c tot interne temperatuur naar rond de 70, daar nog even laten rondhangen voor bark. Als iets te droog is, sprayen met 50/50 acv water
-Inpakken in butchers paper, tallow aan beide kanten
-Doorgaan tot intern 95c
-3 uur laten rusten in butchers paper in oven die uit staat
Al met al was hij iets te droog/taai van de bbq gekomen. Ik zou verder niks veranderen aan mijn methode, dus ik gok dat dit vlees gewoon een beetje lastig was. Het vlees gaat nog gebruikt worden voor taco's/chili etc.