dusssss.....vandaag stond de brisket op het programma.
gisteren met mijn ontbijtkok alles klaargezet en Mise en place gemaakt, we hadden ervoor gekozen om het recept van Mac's BBQ te gebruiken.
mijn plan was om het vlees er vanmiddag om een uur 12 op te gooien.
Mijn ontbijtkok had echter andere plannen en de brisket lag dus om 6:15 vanmorgen al op het ei....
foto's van voordat ik binnenkwam zijn er niet...we zullen het moeten doen met wat ik wel heb.

dit was dus om 12:00 uur kern van 73 was net bereikt en als ik 10 minuten eerder was geweest had ik nog zonder folie een foto gehad.

kern van 91 graden en het voelt boterzacht na de sateprikker test.

eindresultaat...ik heb het idee dat het zachter kan en de rookrand nog iets groter.... dit dus voor de volgende keer.
de smaak was overigens super...zeker voor herhaling vatbaar...
gisteren met mijn ontbijtkok alles klaargezet en Mise en place gemaakt, we hadden ervoor gekozen om het recept van Mac's BBQ te gebruiken.
mijn plan was om het vlees er vanmiddag om een uur 12 op te gooien.
Mijn ontbijtkok had echter andere plannen en de brisket lag dus om 6:15 vanmorgen al op het ei....
foto's van voordat ik binnenkwam zijn er niet...we zullen het moeten doen met wat ik wel heb.

dit was dus om 12:00 uur kern van 73 was net bereikt en als ik 10 minuten eerder was geweest had ik nog zonder folie een foto gehad.

kern van 91 graden en het voelt boterzacht na de sateprikker test.

eindresultaat...ik heb het idee dat het zachter kan en de rookrand nog iets groter.... dit dus voor de volgende keer.
de smaak was overigens super...zeker voor herhaling vatbaar...