BasBQ
Beef en Steak

Brem’s Pulled Pork (47 Weber Kettle)

 

brem

Vuurmaker
Berichten
53
Hoi mensen!

Vanmorgen begonnen met de (simpele) Pulled Pork van Noskos.
Betreft hier een stuk procureur van 2,365gr.

Vanmorgen een basisrub gemaakt uit ‘het vuur de baas’ en de procureur daarmee ingerubbed.
opvolgend een snake gelegd op 180’ in de kettle47 en aangestoken. Ook Rookhout toegevoegd in een aluminiumpakketje (had geen chunks meer haha).

de temperatuur was gemiddeld 125 tot 130 Graden. Daar had ik even vrede mee.
Gezien ik even de deur uit moest heb ik de gok gewaagd en de bbq onbeheerd gelaten. Dat heeft de temperatuur doen zakken naar 94’. Bij thuiskomst Meteen de schuiven opengegooid voor hogere temperaturen. Hij blijft nu een beetje hangen op 110’graden

Ik merk dat de snake een beetje opraakt en ben bang dat ik hem opnieuw moet leggen. Iemand hier tips voor? Kan dit zomaar?

ik zal straks een update plaatsen

0F73DA34-914A-4ABF-B83A-58668C00BBE8.jpeg


275F6239-D217-4DEC-9E12-7E9198D72354.jpeg


85F1A373-67C6-484C-B5C2-D8F20DABC3C2.jpeg


FB41C931-FDC5-4C3A-9E51-76781818D551.jpeg


F063860E-8A09-4DCA-9760-89369519BC40.jpeg
 
Als je het stuk PP eraf haalt om in folie te wikkelen, voeg dan de nodige koude briketten toe.
Zonder kolen kan je de temperatuur niet regelen,

Vraag, hoeveel en welke kolen heb je in de snake gelegd. ?
Ik schat dat je op de W47 wel een 3+ kg nodig hebt.

Succes met je PP. We zien her ongetwijfeld mooie resultaat wel
 
Laatst bewerkt:
Ik verwacht inderdaad dat ik een kilo of 2,5 aan briketten wel verstookt heb. Maar goed het resultaat was verbluffend :cool:

de rookring die op de foto staat is ook geweldig. Lekker dik haha🔥

in combinatie met de bbq saucemet honing was het echt goddelijk.

zou de volgende keer wat meer op temp kunnen letten. Laagste temp was 94’ en hoogste was 137’

al met al heerlijk!🍖🔥

3A8F942D-852F-41CA-ABE7-A8736DECC2FF.jpeg


5F2B2448-E87B-45C8-965E-CD52BCA8381A.jpeg


0DFD1EBE-7996-4402-96A9-01F1284CF897.jpeg


8C53C7BB-BDDC-4CEF-9379-C7610563532C.jpeg


0E840B7B-AD53-4624-987E-C1FF22B8D71D.jpeg
 
Heerlijk, mooi gemaakt, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Verbluffende resultaten daar doe je het voor en ziet er smakelijk uit sticker komt er aan zo te zien, alvast gefeliciteerd. 🥳
Temperatuur is wel een dingetje niet alle vlees is zo gemakkelijk als een procureur 't gaat wel eens mis daardoor.
 
Ziet er erg goed uit! Welkom bij de Knorretjes🐷
 
Mooie run. Knap gedaan zo op de weber 47 . Je PP ziet er goed uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
  • Leuk
Waarderingen: brem
Terug
Bovenaan Onderaan