- Berichten
- 10.082
Hoi BBQ-collega's
We zijn een weekje in de Ardennen geweest, en al lopende door een Carrefour viel mijn oog op (onder andere
) boudin blanc.
Wij hadden nog nooit zo een worstje op, dus de dag voor vertrek even terug naar de super om voor thuis ff wat lekkernijen, waaronder een paar worstjes te scoren.
Voor de kids maar een paar frikandellen gedaan, want die zagen een witte worst niet zo zitten :-/
Thuis gekomen eerst voor mezelf een whisky ingeschonken en daarna alles op de wga eerst lekker roken met beukensnippers en daarna ff afgrillen.
De pic's:
Een errug lekker worstje moet ik zeggen. Qua textuur echt weer eens wat anders dan wat je gewend bent en de smaak was top.
Was een lekker bordje zo.
Dank voor het kijken
Rick
We zijn een weekje in de Ardennen geweest, en al lopende door een Carrefour viel mijn oog op (onder andere

Wij hadden nog nooit zo een worstje op, dus de dag voor vertrek even terug naar de super om voor thuis ff wat lekkernijen, waaronder een paar worstjes te scoren.
Voor de kids maar een paar frikandellen gedaan, want die zagen een witte worst niet zo zitten :-/
Thuis gekomen eerst voor mezelf een whisky ingeschonken en daarna alles op de wga eerst lekker roken met beukensnippers en daarna ff afgrillen.
De pic's:




Een errug lekker worstje moet ik zeggen. Qua textuur echt weer eens wat anders dan wat je gewend bent en de smaak was top.
Was een lekker bordje zo.
Dank voor het kijken
Rick