Na het een tijd geleden voor het eerste te hebben gemaakt van procureur, deze keer een 4,2 kg Boston Butt omgetoverd tot Pulled Pork op mijn mini UDS in een 12urige balkon sessie (met inpakken).
Eindresultaat was prima, wel ruimte voor verbetering mbt bark en malsheid.
Waar ik volgende keer naartoe wil is een donkerdere bark, misschien wat meer suiker in de rub en eens een keer zonder inpakken proberen.
Wat vervelend was, was toen ik 1x de probe opnieuw in het vlees stak omdat ik hem had omgedraaid, hij 5 graden hoger aangaf. Hoe vaak ik ook opnieuw de probe erin prikte, hij bleef steeds een hogere temperatuur aangeven. Dus deze ook uiteindelijk ook maar aangehouden. Uiteindelijk was hij overal 88 graden.
Van een gedeelte meteen maar bitterballen en kroketten gerold, grotendeels naar het recept van Noskos (en een beetje van mezelf).
De foto's:








Eindresultaat was prima, wel ruimte voor verbetering mbt bark en malsheid.
Waar ik volgende keer naartoe wil is een donkerdere bark, misschien wat meer suiker in de rub en eens een keer zonder inpakken proberen.
Wat vervelend was, was toen ik 1x de probe opnieuw in het vlees stak omdat ik hem had omgedraaid, hij 5 graden hoger aangaf. Hoe vaak ik ook opnieuw de probe erin prikte, hij bleef steeds een hogere temperatuur aangeven. Dus deze ook uiteindelijk ook maar aangehouden. Uiteindelijk was hij overal 88 graden.
Van een gedeelte meteen maar bitterballen en kroketten gerold, grotendeels naar het recept van Noskos (en een beetje van mezelf).
De foto's:







